Stomatološka ordinacija

Extra Dent

Besplatni pregled i konsultacije

Usluge Kontakt
Stomatološka Ordinacija Jagodina

Besplatan pregled i konsultacije

Bezbolnost i zadovoljstvo koje ćete nam pokazati kroz
široki osmeh su imperativ našeg lekarskog rada.

Izbeljivanje zuba Kontakt
Extra Dent Ordinacija

Najbolja Ordinacija u Jagodini

Ordinacija uređena po visokim standardima privatne stomatološke prakse
Više ne morate skrivati svoj osmeh, vreme je da u njemu uživate!

Galerija slika Kontakt

Dobrodošli u stomatološku ordinaciju Extra Dent

Sa ciljem da poseta stomatologu ne bude ružno iskustvo već da dolazak doživite kao odlazak kod prijatelja, 2001. godine dr stomatolog Danijela Praščević osnovala je stomatološku ordinaciju Extra Dent Jagodina koja do danas u svojoj kartoteci broji više od 15 000 zadovoljnih pacijenata.

Sam proces rada i razvoja ordinacije zasniva se na timskom radu i neprekidnom tehnološkom i stručnom usavršavanju, kao i prijatnom i uspešnom komunikacijom sa pacijentima. Lep osmeh i zdrave zube svi možemo imati, zato Vas očekujemo da u prijatnom ambijentu uz prijateljski razgovor rešimo sve probleme Vaših usta i zuba!


Otvori video

Učešće u humanitarnoj radnoj akciji

Tu smo zbog Vas

U stomatološkoj ordinaciji Extra Dent možete dobiti usluge iz gotovo svih oblasti stomatologije. Bezbolnost i zadovoljstvo koje ćete nam pokazati kroz široki osmeh su imperativ našeg lekarskog rada.

Pored nas, ukoliko se ukaže potreba za još nečijim mišljenjem, ili intervencijom iz neke uže specijalističke oblasti, u mogućnosti smo da Vam ponudimo usluge i stalnih ili povremenih konsultanata (ortodont, maksilofacijalni hirurg, protetičar).

Stomatološka ordinacija Jagodina
Extra Dent